O nás

Psal se rok 2014 a kamarád si přál sehnat jednu legendární hru na Playstation 1, jelikož měl doma jen PS1 konzoli. Hra však byla v ČR absolutně nesehnatelná.
Blížily se jeho narozeniny a já jsem mu chtěl za každou cenu udělat radost!

Pátral jsem, našel jsem hru v zahraničí a tak jsem ji objednal. On byl nadšený, pochlubil se s tím svým kamarádům a ti udělali logickou věc - začali se na mě ve velkém obracet, zda bych jim mohl sehnat tu či onu hru.

A tak vlastně začal příběh našeho e-shopu PSko.cz.

Ke hrám na PS 1 postupně přibývaly hry i na novější typy konzolí, samotné konzole a další příslušenství. Naše nabídka se za roky provozování e-shopu rozšířila, stále se ale snažíme držet stejného modelu výběru her pro naše zákazníky: drtivou většinu her vybíráme kus po kusu - než ji koupíme, pořádně ji prohlédneme, jestli není poškozená nebo nekompletní.

Jde nám o maximální spokojenost našich zákazníků, kteří jsou srdcaři v "pskovém" světě a my chceme, aby si svoji srdcovou záležitost opravdu užili. Proto ani většinu her nekupujeme od dodavatelů ve velkých nákladech, ale raději vyhledáváme jednotlivé unikáty.

O osm let později od shánění oné legendární hry, která vše odstartovala, máme na e-shopu téměř 3500 různých produktů. A díky neustálému zájmu našich zákazníků další přibývají.

Baví nás každý den sledovat nejen nově přibývající hry v naší nabídce, ale hlavně dělat radost stejným nadšencům jako jsme my :). 

Jirka
zakladatel e-shopu psko.cz

Psko - Banner - O nas - 1400x200_1