Tomb Raider Remastered: Návrat Legendy [2024]

Jsi připraven/a vrátit se do doby, kdy Lara Croft poprvé skočila do herního světa a navždy změnila naše chápání akčních adventur? Tomb Raider Remastered je tu, aby oživil klasické chvíle, které definovaly žánr a vytvořily legendu. Tento remaster není jen o novém kabátě grafiky, ale i o oslavě herní historie a obnově vzrušujících dobrodružství, které definovaly generaci hráčů. Připrav se znovu prozkoumat temné jeskyně a zapomenuté hroby ve zcela novém světle. Pojďme společně znovu prožít, jak se Lara Croft stala ikonou, kterou známe dnes. Tento remaster přináší první tři dobrodružství Lary Croft v moderním grafickém zpracování a je naplánován na vydání 14. února 2024.

Historie a význam
Vzpomeň si na rok 1996, kdy první hra Tomb Raider definovala žánr akčních adventur. Lara Croft se stala ikonou herního průmyslu. Tomb Raider Remastered teď přináší tyto klasické hry zpět s vylepšenou grafikou a upraveným ovládáním pro moderní platformy.

Co nového remaster zahrnuje
Těš se na hry, které byly kompletně přepracovány pro PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch. Remaster zahrnuje nejen vylepšené textury a modely postav, ale také modernizované uživatelské rozhraní a ovládání. Hry budou podporovat 4K rozlišení a 60 FPS, což zaručuje plynulý herní zážitek.

Zvláštnosti remasteru
V balíčku najdeš i tři rozšíření "Gold" (Unfinished Business, The Golden Mask, The Lost Artifact) a možnost kdykoliv přepnout mezi remasterovanou a původní grafikou. Hry nabídnou klasické i moderní ovládací schéma, včetně podpory DualSense a různých vylepšení pro lepší hratelnost.

Proč si Tomb Raider Remastered zahrát
Pro veterány série to bude nostalgický zážitek, pro nováčky pak šance zažít počátky Lary Croft s výhodami moderní technologie. Tento remaster je skvělým spojením minulosti a současnosti.

Cena a dostupnost
Remasterovaná kolekce bude k dispozici za velmi příznivou cenu, s 10% slevou na předobjednávky a další slevou 20% pro PC hráče, kteří už vlastní původní hry.

Závěr
Tomb Raider Remastered není jen obyčejným remasterem, ale poctou jedné z nejikoničtějších postav herního průmyslu. Vrací se Lara Croft v plné parádě, připravená znovu prozkoumávat starověké ruiny a odhalovat dlouho ztracená tajemství.

Tomb Raider Remastered Návrat Legendy