O nás

Vítáme vás na PSko.cz, vašem oblíbeném místě pro retro gaming! Naši cestu jsme započali v roce 2014 a od roku 2020 se plně specializujeme na prodej her pro legendární herní konzole Playstation, Xbox a Nintendo. Naše poslání je jasné – poskytnout vám, našim váženým zákazníkům, nejenom kvalitní zboží, ale také nezapomenutelný zážitek z nákupu.

Náš tým

V čele stojí Jirka, zakladatel projektu PSko.cz, jehož vášeň pro hry je základem našeho e-shopu.

Renča, naše hlavní koordinátorka, udržuje všechny procesy v chodu a zajišťuje, aby náš tým pracoval jako dobře promazaný stroj.

Justy, náš neocenitelný brigádník, s láskou a péčí balí vaše balíčky.

Váša a Martin jsou našimi mistry na fotky a popisky produktů, díky nimž jsou naše produkty prezentovány ve skutečné kráse.

Lucka, naše specialistka na komunikaci je tím pravým spojníkem mezi vámi a naším světem retro her, a to jak prostřednictvím poutavých článků, tak skrze náš živý a interaktivní online prostor.

Honza, náš IT guru, který udržuje náš web v pohybu.

Náš sortiment

Nabízíme široký výběr z více než 4000 her a příslušenství pro konzole Playstation, Xbox a Nintendo, s důrazem na retro konzole Playstation 1, 2 a 3. Naše hry a konzole nejsou jen náhodným výběrem ze skladu – každý kus je pečlivě vybrán, testován a garantujeme jeho kvalitu. Jsme hrdí na to, že každý produkt, který nabízíme, projde našima rukama a pečlivou kontrolou.

Zákaznický servis

V PSko.cz se snažíme o přátelský a neformální přístup. Chceme, aby se u nás každý zákazník cítil jako doma. Nabízíme službu shánění her dle individuálních požadavků a garantujeme kvalitu našich produktů důkladnou kontrolou. K tomu všemu poskytujeme exkluzivní dvouletou záruku na veškeré zboží.

Naše vize

Naším cílem není být největším eshopem na trhu. Místo toho se chceme etablovat jako váš oblíbený, menší obchod, kde najdete nejen skvělé produkty, ale i přátelskou atmosféru a osobní přístup.

Baví nás každý den sledovat nejen nově přibývající hry v naší nabídce, ale hlavně dělat radost stejným nadšencům jako jsme my :). 

Děkujeme za přízeň a ať se daří a paří!

Jirka
zakladatel e-shopu psko.cz

Psko - Banner - O nas - 1400x200_1