Nejlepší RPG hry na PlayStation 4, které byste měli zkusit [2024]

Vítej ve světě, kde fantazie ožívá a každé rozhodnutí může změnit osud celých světů. Na PlayStation 4 čekají RPG hry, které tě zavedou do neuvěřitelných příběhů a epických dobrodružství. Dnes představíme tři RPG tituly, které by měl každý fanoušek tohoto žánru vyzkoušet.

Baldur's Gate III

Ponoř se do světa magie a intrik s Baldur's Gate III, návratem legendární série, který přináší obrovskou svobodu a větvení příběhů. Každé tvé rozhodnutí má důsledek, a s úchvatným vizuálem a hlubokým příběhem nabízí hra nevídaný RPG zážitek. Využívá pravidla Dungeons & Dragons a umožňuje taktický boj. Je to hra, která osloví jak nováčky, tak veterány. Baldur's Gate III je považována za jedno z nejlepších RPG posledních let. Vyzkoušej si, jaké je vést družinu dobrodruhů ve světě, kde je každý výběr důležitý.

Final Fantasy XVI

Vstupte do srdce temného fantasy s Final Fantasy XVI, které spojuje epické vyprávění s bohatou akční hratelností. S ohromujícími prostředími a komplexními postavami je to RPG, které osloví jak fanoušky série, tak nové hráče. Užijte si novou kapitolu v tomto legendárním světě.

Warhammer 40,000: Rogue Trader

Uchop osudy celých světů v Warhammer 40,000: Rogue Trader, RPG plném akce a strategie. Prozkoumej temný a nepřátelský vesmír, rozhoduj o osudech planet a zažij bohatý příběh s komplexním taktickým soubojovým systémem. . Díky obsáhlému výběru postav a schopností je každá hra unikátní. Warhammer 40,000: Rogue Trader je pro fanoušky žánru, kteří hledají bohaté a detailní vesmírné dobrodružství.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy Přenes se na Bradavickou školu čar a kouzel, kde budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla a čelit smrtícím nepřátelům.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Otevřený svět v budoucnostní metropoli Night City vás zcela pohltí. Navíc vás zde čeká legendární rockerboy Johnny Silverhand, kterého ztvárnil Keanu Reeves.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Lara Croft se vydává na své největší dobrodružství v boji proti mayské apokalypse.

S těmito RPG hrami pro PlayStation 4 si můžeš být jist, že zažiješ nezapomenutelná dobrodružství. Vydej se do fantastických světů, plných tajemství a výzev, a nech se pohltit jejich bohatými příběhy.

Nejlepší RPG hry na PlayStation 4, které byste měli zkusit