Jak stáhnout a co hrát: Nintendo Switch hry zdarma [2024]

Nintendo Switch je jednou z nejoblíbenějších herních konzolí na trhu, a to z dobrého důvodu. Kromě širokého výběru plných her nabízí také několik možností, jak si zahrát zdarma. V tomto článku ti představíme, jak stáhnout a co hrát na tvém Nintendo Switch bezplatně.

1. Nintendo eshop: Indie Hity a Demo Verze

Nintendo eshop na Nintendo Switch je digitálním obchodem, který ti nabízí bohatý výběr her, včetně mnoha úžasných indie titulů a demo verzí. Pro ty, kteří hledají originální a kreativní herní zážitky to je skvělé místo k prozkoumání. Zde jsou některé z nejlepších her a demo verzí, které můžeš na Nintendo eshopu najít:

Hollow Knight: Tato temná metroidvania hra tě zavede do podzemního světa plného tajemství a nebezpečí. S vynikajícím uměleckým stylem a náročným herním zážitkem si získala srdce mnoha hráčů.

Celeste: Celeste je působivou platformovou hrou s hlubokým příběhem o osobním růstu a odvaze. Precizní ovládání a úžasná hudba tvoří nezapomenutelný zážitek.

Stardew Valley: Tento simulátor farmy vám umožní budovat a spravovat vlastní farmu, pěstovat plodiny, chovat zvířata a budovat vztahy s obyvateli města. Je to ideální hra pro ty, kteří milují relaxaci a život na venkově.

Cuphead: Cuphead je unikátní střílečka s nádhernou animovanou grafikou, která se inspiruje stylizovaným vzhledem 30. let. Hra je známá  působivým vizuálním stylem.

Hry s demo verzemi: Nintendo eshop také často nabízí demo verze her, což je skvělý způsob, jak si vyzkoušet hru před zakoupením. Můžeš objevit demo verze různých titulů a rozhodnout se, které hry tě zaujmou nejvíce.

Nintendo eshop na Nintendo Switch je takovým pokladem pro hráče, kteří hledají zajímavé a inovativní hry. Stačí navštívit eshop a začít objevovat svět indie her a demo verzí, které ti nabízí tento fantastický digitální obchod.

2. Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale je jedna z nejpopulárnějších her na Nintendo Switch a to z dobrého důvodu. Tato hra nabízí hráčům zábavný a akční herní zážitek, který je zcela zdarma.  Ocitneš se na ostrově spolu s dalšími hráči a vaším cílem je zůstat posledním přeživším. Hra je známá svou rychlostí a dynamikou. Můžeš střílet, budovat struktury a používat různé zbraně a nástroje k tomu, abys přežil a zvítězil. Jednou z věcí, která dělá Fortnite tak zábavným, je jeho stálá aktualizace. Vývojáři neustále přidávají nový obsah, sezóny a události, což znamená, že vždy existuje něco nového k objevení. Můžeš si vyzkoušet různé herní módy, soutěže a spolupracovat s přáteli ve skvělém týmovém módu. Fortnite je také známý svým kreativním přístupem k hernímu světu. Vývojáři pravidelně spolupracují s filmovými a hudebními umělci, aby vytvořili jedinečné události v rámci hry. To znamená, že můžeš vidět koncerty slavných hudebníků nebo filmy přímo v Fortnite. Celkově lze říci, že Fortnite: Battle Royale je zábavnou a rychlou hrou, kterou si můžeš zahrát zdarma na Nintendo Switch. Je to skvělá volba pro hráče, kteří hledají akci a soutěžení s ostatními hráči.

 3. Warframe
 

Warframe je další skvělou hrou, kterou si můžeš zahrát zdarma na Nintendo Switch. Tato akční hra spojuje prvky střílení a RPG do jedinečného herního zážitku. Zde je více informací o této zajímavé hře: Warframe se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde hráči přebírají roli Tenno, skupiny bojovníků, kteří ovládají válečné obleky známé jako Warframe. Každý Warframe má své vlastní schopnosti a dovednosti, což umožňuje hráčům přizpůsobit svůj herní styl a strategii. Hra nabízí širokou škálu misí a úkolů, které hráči mohou absolvovat, ať už sami nebo s týmem dalších Tenno. Mise zahrnují boje proti nepřátelům, průzkum exotických planet a získávání cenných surovin. Warframe je také znám svou komunitou a pravidelnými aktualizacemi. Vývojáři neustále přidávají nový obsah, postavy a změny do hry, což udržuje herní zážitek stále čerstvý a zábavný. Další zajímavou funkcí Warframe je jeho model free-to-play. Hráči mohou hrát hru zdarma, ale také mají možnost nakupovat virtuální předměty a výbavu, které mohou zlepšit své Warframe a zbraně. Tento způsob financování znamená, že hra je přístupná pro všechny hráče, bez ohledu na jejich rozpočet. Celkově lze říci, že Warframe je skvělým příkladem toho, jak free-to-play hra může nabídnout hluboký a zábavný herní zážitek. Jestliže jsi fanoušek akce, střílení a vesmírných dobrodružství, určitě bys měl tuto hru vyzkoušet na svém Nintendo Switch.

4. Apex Legends

Apex Legends je další skvělou free-to-play hrou, kterou si můžeš hrát na Nintendo Switch. Tato hra patří do žánru Battle Royale a nabízí hráčům rychlé a akční souboje ve tříčlených týmech.  Apex Legends se odehrává ve světě Titanfall, ale hra samotná se zaměřuje na bojové souboje mezi legendárními postavami, zvanými "Legends." Každá z těchto postav má své vlastní unikátní schopnosti, což dává hře strategický prvek. Hráči musí spolupracovat s členy svého týmu a využívat schopnosti svých postav k dosažení vítězství. Jedním z klíčových prvků Apex Legends je hratelnost ve tříčlených týmech. To znamená, že hráči musí spolupracovat a komunikovat s ostatními členy týmu, aby přežili a dosáhli cíle. Týmová hra je klíčovým aspektem úspěchu v Apex Legends. Hra se také vyznačuje rychlými a akčními souboji, kde se hráči vydávají na lov nepřátel, shromažďují zbraně a vybavení a snaží se zůstat v bezpečí před smrtonosným kruhem, který se postupně zmenšuje. Apex Legends je známý také svými sezónami a pravidelnými aktualizacemi, které přidávají nový obsah, legendy a zbraně do hry. To udržuje herní zážitek stále čerstvý a zajímavý pro hráče. Celkově lze říci, že Apex Legends je skvělou volbou pro fanoušky Battle Royale her a týmového multiplayeru. Jestliže hledáš akci, soutěžení a taktiku, tato hra ti to všechno nabídne na tvém Nintendo Switch.

5. Pokémon Café ReMix

Pokémon Café ReMix je mobilní hra, kterou můžeš hrát na svém zařízení a která tě zavede do světa Pokémonů, kde budeš provozovat své vlastní kavárničky. Tato hra kombinuje prvky strategie a hádanek s oblíbenými postavami Pokémonů.  V Pokémon Café ReMix budeš spravovat a provozovat svou vlastní kavárnu, kde budeš obsluhovat Pokémony a plnit jejich objednávky. Hlavním cílem je udělat z tvé kavárny nejoblíbenější místo pro odpočinek Pokémonů. Hra se vyznačuje jednoduchou a intuitivní hratelností, což znamená, že se může hrát snadno a rychle. Můžeš připravovat různé pokrmy a nápoje, abys uspokojil chuť tvých Pokémonů a získali jejich přízeň. Každý Pokémon má své vlastní preference, což znamená, že budeš muset naučit se, co jim chutná, a připravit jim ty správné pokrmy. Hra také zahrnuje hádanky a úkoly, které musíte splnit, abyste postoupili a odemkli nové možnosti pro tvou kavárnu. Pokémon Café ReMix také nabízí možnost sbírat různé Pokémony a rozšiřovat svou sbírku. Můžeš se těšit na setkání s ikonickými postavami jako Pikachu, Charmander a mnoho dalšími. Celkově lze říci, že Pokémon Café ReMix je skvělou hrou pro fanoušky Pokémonů a ty, kteří si chtějí vyzkoušet provozování své vlastní kavárny. Je to zábavná a uklidňující hra, která tě zavede do světa Pokémonů a nabídne ti mnoho zábavy na tvém mobilním zařízení.

6. Dauntless

Dauntless je akční RPG hra, kterou můžeš hrát zdarma na Nintendo Switch a také na dalších platformách. Tato hra se odehrává ve fantasy světě, kde se hráči stávají lovci monster známých jako Behemoths.  V Dauntless se hráči připojí k organizaci zvané "Slayers" a vydávají se na dobrodružství do světa plného obřích a smrtících Behemothů. Tvým cílem je porazit tyto monstra, sbírat jejich části a stále se stávat silnějšími lovci. Hra nabízí bohatý systém výbavy a postupu. Hráči mohou vyrábět a vylepšovat zbraně a zbroj, což umožňuje přizpůsobit svému hernímu stylu. Každý Behemoth vyžaduje jinou strategii, což znamená, že musíš vyvinout různé taktiky a týmovou spolupráci s dalšími hráči. Dauntless také nabízí možnost hrát v multiplayeru, kde můžete tvořit týmy s dalšími hráči a společně se vydat na lov. Spolupráce a koordinace jsou klíčovými aspekty úspěchu v této hře. Hra pravidelně aktualizuje obsah, což znamená, že se můžeš těšit na nové Behemothy, události a sezóny. To udržuje hru stále zajímavou a nabízí hráčům důvod se vrátit. Celkově lze říci, že Dauntless je skvělou volbou pro fanoušky akčních RPG her a kooperativního hraní. Jestliže hledáš dobrodružství v fantasy světě a boj proti ohromným monstrozitám, tato hra ti to všechno nabídne na tvém Nintendo Switch.

7. Pokémon Quest

Pokémon Quest je odlišným zážitkem v Pokémon světě, který si můžeš užít na Nintendo Switch a dalších platformách. Tato hra přináší jedinečný vizuální styl a jednoduchou hratelnost, která ji odlišuje od tradičních Pokémon her.  Pokémon Quest se odehrává na ostrově Tumblecube, kde se tvým cílem stane zkoumání a objevování nových Pokémonů. Hra nabízí unikátní vizuální styl, který připomíná Minecraft s jehlany a krychlemi. Jedním z klíčových prvků hry je shromažďování a trénink Pokémonů. Můžeš najmout Pokémony do svého týmu a vyrazit na dobrodružství, kde budeš bojovat proti divokým Pokémonům a sbírat různé předměty. Hra také obsahuje prvky taktické RPG. Můžeš rozhodnout, jak tvoji Pokémoni budou bojovat a jaké útoky budou používat. Musíš strategicky plánovat své tahy, abys zvítězil nad silnými soupeři. Pokémon Quest je také znám svou jednoduchou hratelností, což znamená, že je vhodný pro hráče všech věkových kategorií. Hra je zábavná a nabízí odlišný pohled na svět Pokémonů. Je to zábavná a jednoduchá hra, která ti umožní objevovat Pokémony a trénovat je ve svém vlastním stylu.

 8. Warface
 

Warface je free-to-play střílečka, kterou můžeš hrát na Nintendo Switch a dalších platformách. Tato hra ti nabízí různé herní módy a akci zaměřenou na týmovou spolupráci. Z Warface tě zavede do světa vojenských operací, kde budeš hrát za jednoho ze členů speciálního vojenského týmu. Hra nabízí různé herní módy, včetně týmových soubojů, co-op misí a dalších. Každý mód vyžaduje jinou taktiku a strategii. Hra také nabízí velký výběr zbraní a vybavení, které můžeš používat. Můžeš si vybrat mezi různými postavami, jako jsou střelec, inženýr nebo lékař  a přizpůsobit své vybavení podle svého herního stylu. Warface je známý také svou týmovou spoluprací. Hráči musí spolupracovat s členy svého týmu a plánovat strategii, aby porazili nepřátele. Koordinace a komunikace jsou klíčovými aspekty úspěšné hry. Hra je pravidelně aktualizována, což znamená, že se můžeš těšit na nové obsahy, mapy a herní módy. To udržuje hru stále zajímavou a nabízí hráčům důvod se vrátit. Celkově lze říci, že Warface je skvělou volbou pro fanoušky vojenských stříleček a týmového hraní. Jestliže hledáš akci a spolupráci s ostatními hráči, tato hra ti to všechno nabídne.

9. Genshin Impact

Genshin Impact je akční RPG hra, kterou můžeš hrát na Nintendo Switch a také na dalších platformách. Tato hra je známá svým rozsáhlým světem, různorodými postavami a dobrodružným herním stylem. Hra Genshin Impact se odehrává ve fantasy světě Teyvat, který je plný magie, tajemství a dobrodružství. Hráči přebírají roli "Cestovatelů," kteří se vydávají na cestu za nalezením svého ztraceného bratra nebo sestry. Během svého dobrodružství se setkávají s různými postavami, sbírají různé elementární schopnosti a bojují s různými nepřáteli. Jedním z klíčových prvků Genshin Impact je systém elementální magie. Hráči mohou ovládat různé elementy, jako je oheň, led, elektricita a vítr, a používat je v bojích a řešení hádanek.  Hra také nabízí rozsáhlý otevřený svět, který můžeš prozkoumávat. Teyvat je plný krásných lokalit, jeskyní, hradů a vesnic, kde můžeš objevovat tajemství, sbírat poklady a plnit různé úkoly.  Každá postava má své vlastní schopnosti a dovednosti, což umožňuje hráčům přizpůsobit svůj tým svému hernímu stylu. Celkově lze říci, že Genshin Impact je rozsáhlou a dobrodružnou hrou, která nabízí hráčům mnoho možností prozkoumávání, boje a objevování. Je to skvělá volba pro fanoušky RPG her a otevřených světů, a to i na tvém Nintendo Switch.

10. Brawlhalla

Brawlhalla je akční bojová hra s více hráči, kterou můžeš hrát na Nintendo Switch a dalších platformách. Tato hra se vyznačuje jednoduchým herním stylem a různorodými bojovými postavami. Hra je založena na principu "last man standing," což znamená, že cílem je vyřadit všechny ostatní hráče a zůstat jako poslední na živu. Hra nabízí široký výběr bojových postav, zvaných "Legends." Každá postava má své vlastní schopnosti, zbraně a bojový styl. To umožňuje hráčům vybrat si postavu, která nejlépe odpovídá jejich hernímu stylu. Brawlhalla je známý také svým jednoduchým ovládáním, které ti umožňuje hrát hru rychle a bez složitých kombinací tlačítek. To znamená, že je vhodný pro hráče všech úrovní dovedností, od začátečníků po zkušené bojovníky. Hra podporuje různé herní módy, včetně týmových soubojů, volného boje a turnajů. Můžeš hrát proti přátelům nebo se zapojit do online soutěží s hráči z celého světa. Brawlhalla je také známý pravidelnými aktualizacemi, které udržují hru stále zajímavou a nabízí hráčům důvod se vrátit. Celkově lze říci, že Brawlhalla je skvělou volbou pro fanoušky bojových her a multiplayerových soubojů. Je to zábavná hra, která tě zaručeně zabaví na vašem Nintendo Switch.

Nintendo Switch ti nabízí široký výběr her zdarma, ať už jsi fanoušek akce, dobrodružství nebo strategie. Stačí jít do Nintendo eShopu a objevit své nové oblíbené hry bez nutnosti utrácet peníze. Takže si připrav svůj Joy-Con a začnni hrát!

Jak stáhnout a co hrát Nintendo Switch hry zdarma [2024]