Retro gaming na Nintendo Switch: Jak si zahrát klasiky [2024]

Přístup k klasickým hrám

Členství v Nintendo Switch Online poskytuje přístup ke knihovně klasických her. Se základním členstvím můžeš hrát tituly pro NES™, Super NES™ a Game Boy™. Ti, kteří si pořídí Nintendo Switch Online + Expansion Pack, získají navíc přístup k hrám pro Nintendo 64™, SEGA Genesis™ a Game Boy Advance. Hry navíc nabízí online funkcionality, jako je možnost soutěžit nebo spolupracovat s přáteli.

SEGA Genesis hry

Nintendo Switch Online + Expansion Pack přináší fanouškům možnost užít si kolekci her od SEGA Genesis, včetně populárních titulů jako Sonic the Hedgehog 2 a Golden Axe. Tato kolekce poskytuje nostalgický zážitek s hrami, které jsou ideální pro hraní kdykoliv a kdekoliv, přidávají klasické hry SEGA do již bohaté knihovny dostupné pro majitele Nintendo Switch.

Stahování a spuštění her

Pro hraní klasických her na Nintendo Switch je třeba stáhnout příslušné aplikace z Nintendo eShopu nebo Nintendo.com. Po stažení a instalaci aplikace jako Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online si jednoduše vyberete hru, kterou chceš hrát, a můžeš začít. Pro rozšířený přístup jsou k dispozici aplikace pro Nintendo 64 a SEGA Genesis. Tento proces umožňuje rychlý a snadný přístup k širokému výběru klasických titulů přímo na tvém Switchi.

Hraní offline

Hraní klasických her offline na Nintendo Switch je možné s aktivním členstvím Nintendo Switch Online. Stačí stáhnout hry, které chceš hrát, a můžeš se do nich pustit i bez připojení k internetu. Je ale důležité si uvědomit, že i pro offline hraní musíš každých sedm dní ověřit členství online. Tento pravidelný check-in zajišťuje, že tvoje přístupová práva zůstávají aktivní. Tento systém umožňuje flexibilitu hraní kdykoliv a kdekoliv, ale zároveň si zachovává potřebu udržet pravidelný kontakt s online službami Nintendo.

Retro gaming na Nintendo Switch Jak si zahrát klasiky [2024]
Zdroj obrázku : Google.com